Vidok    
   

Nederlands
Deutsch
English
Omgeving

Ons appartement Vidok ligt in Haaren (net over de grens in Duitsland).
Haaren ligt op 5 minuten van de grens met Nederland. Er zijn vele mogelijkheden in het grensgebied tussen Duitsland en Nederland. U kunt er genieten van een prachtige omgeving.

Direct naast het appartement loopt al een wandelpad. Van hieruit kunt U korte en lange wandelingen maken. Het imkerpad, ligt aan het achterliggende bos.

Het dorp Haaren heeft enkele zeer goede en goedkope restaurants. Bijvoorbeeld de Braustube en Landgasthof Haus Lutgen.

Enkele weetjes:
→ Het dorp Haaren hoort bij de Gemeente Waldfeucht.
→ De St. JansKlus is een kapel met aangrenzend een zeer gezellig café waar je overheerlijk koffie met gebak kunt nuttigen.
→ In de omgeving van Haaren zijn vele grensoverschrijdende wandel- en fietsmogelijkheden.
Vanuit het appartement kunt u diverse uitstapjes maken, zowel in Duitsland en Nederland.

Duitsland
In de nabije omgeving is er een pizzeria, drankenwinkel, supermarkt, drogisterij, bakker (7 dagen p/week geopend), kerk, dierenwinkel, bank, ijsfabriek, binnenzwembad. Het wildpark in Gangelt is in de omgeving te bezoeken. De plaatsen Heinsberg, Aachen, Geilenkirchen, Mönchengladbach liggen in de omgeving. Winkelen kan in het gezellige centrum van Heinsberg.

Nederland
Net over de grens in Nederland zijn o.a. te bezoeken: de gitstappermolen in Vlodrop, nationaal park de Meinweg (met vele mooie wandel- en fietsroutes), het outletcentre in Roermond, en de Maasplassen in Roermond. De plaatsen Roermond, Sittard, Maastricht, Venlo liggen in de omgeving De Haarener windmolen is een van de bezienswaardigheden in het dorp. De molen is geopend de eerste en derde zaterdag van de maand, vanaf 14.00 uur.

Kijk ook naar ons appartement:

maintain websiteTake a look at our apartment:

AmDriesch

Werfen Sie einen Blick auf:

Take a look at our apartment:

AmDriesch


Copyright Vieams, 17-04-2014  maintain website